Információk

SZÁLLÍTÁS

A szállítási költség és idő a választott szállítási mód függvény:

– normál szállítás: 2-4 munkanap.

A 10.990 Ft-t meghaladó, futárszolgálattal való normál szállítás díjtalan!


Az aktuális vírus és korlátozás helyzetre reagálva a FOXPOST a következő információkat közölte:

  • A FOXPOST csomagautomaták továbbra is elérhetők a megszokott nyitvatartási időben, az automatáknak helyet biztosító bevásárlóközpontok nem esnek nyitvatartási korlátozás alá
  • A FOXPOST automatából történő csomagátvétel – mint eddig is – más emberrel történő érintkezés nélkül lehetséges
  • Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága érdekében egy sor intézkedést meghoztunk (automaták, teherautók rendszeres fertőtlenítése, munkatársak egymással történő érintkezésének minimalizálása, stb.)

Fizetési módok

Webáruházunkban megrendeléseinek értékét Online fizetés útján vagy Utánvét választása esetén kiszállításkor is kifizetheti a futánál készpénzben vagy a foxposta automatánál bankártyával.

Az online fizetés minden esetben Barion szolgáltatáson keresztül történik. Hagyományos banki átutalást nem fogadunk el.

Mindegyik pénzügyi művelet biztonságos fizetési rendszeren keresztül történik. A bizalmas fizetési adatok közvetlenül egy titkosított rendszeren keresztül jutnak el a pénzügyi intézményhez.

Termékek visszaküldése cseréje

Elállás esetén a vásárló köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni.

Higéniai okokból kibontott terméket nem áll módunkban cserélni.

A megérkezett termékek nem helyesek vagy hibásak

Ha egy nem megrendelt terméket szállítottunk vagy ha az egyik termék hibás, visszatérítjük a termék összegét és a kiszállítási összeget, amint megkapjuk őket a raktárba, és leellenőriztük a termékek állapotát.

A visszafizetési határidő 14 munkanap, attól a naptól kezdve, amikor megérkezik a visszatérített csomag hozzánk. A visszatérített termékek leellenőrzése után, az ügyfél tájékoztatást kap e-mailben. A visszatérített termékek összegének a visszafizetése mindig ugyan azzal a fizetési módszerrel történik, mint amelyiket a vásárlásnál használt.

Kövess minket
TOP

KOSÁR 0